Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft
  • iWeld ARC 160 (150A) Mini Inverteres Hegesztő
    2024. szeptember 26
    76
    Egy kompakt, mégis erős hegesztőeszköz, amelyet hobbi barkácsolóknak és kisebb ipari feladatokra is ajánlanak. Ebben a részletes blogban megvizsgáljuk a gép teljesítményét, használhatóságát, előnyeit, és azokat az eseteket, amikor ideális megoldás lehet. Modern hegesztők közé tartozik, melynek fő célja a MMA (Manual Metal Arc) hegesztési módszer alkalmazása. Az MMA eljárás, amit kézi elektródás bevonatos ívhegesztésnek is hívnak, az egyik legelterjedtebb technológia, és ezt a módszert igyekszik könnyen hozzáférhetővé tenni.
  • Fedezd fel az iWeld Gorilla PocketPower 170 hegesztőgép kiváló teljesítményét!
    2024. szeptember 10
    101
    A hegesztés világa folyamatosan fejlődik, és a megfelelő eszközök kiválasztása kulcsfontosságú a professzionális és hobbiszintű projektek sikeres végrehajtásához. Az **iWeld Gorilla PocketPower 170** hegesztőgép egy olyan modell, amely kiváló választás lehet mindkét felhasználói csoport számára. Most bemutatjuk, miért érdemes ezt a modellt választani, ha egy megbízható és sokoldalú hegesztőgépet keresel.
  • iWELD FANTOM 4 XL Automata Hegesztőpajzs – Kék Koponya
    2024. szeptember 03
    115
    A hegesztés során az egyik legfontosabb szempont a megfelelő védelem biztosítása, és ebben kiemelkedő szerepet játszanak a hegesztőpajzsok. Az iWELD FANTOM 4 XL automata hegesztő fejpajzs egy olyan innovatív eszköz, amely nemcsak maximális védelmet nyújt, hanem a modern technológiák és a stílusos design ötvözésével még élvezetesebbé is teszi a munkavégzést.
  • Az iWeld Gorilla MicroForce 120 VRD - Beállítási lehetőségei: Előnyök és Hátrányok
    2024. augusztus 26
    465
    Az iWeld Gorilla MicroForce 120 VRD egy sokoldalú és megbízható inverteres hegesztő, amely a modern inverteres technológiának köszönhetően számos manuálisan beállítható paramétert kínál. Ezek a manuálisan szabályozható beállítások lehetővé teszik, hogy a felhasználó pontosan az adott feladathoz igazítsa a hegesztési paramétereket, így biztosítva a legjobb eredményt.
  • Az iWeld Pocketmig 225 Synergic hegesztő inverter bemutatása
    2024. augusztus 05
    159
    Az iWeld Pocketmig 225 Synergic hegesztő inverter az egyik legkorszerűbb és legmegbízhatóbb eszköz a piacon, amelyet a hegesztéstechnika szerelmesei és a szakemberek egyaránt nagyra értékelnek. Ebben a blogbejegyzésben részletesen bemutatjuk az iWeld Pocketmig 225 Synergic hegesztő inverter tulajdonságait és előnyeit, hogy segítsünk a vásárlóknak megérteni, miért érdemes ezt a készüléket választani.
  • iWeld Pocketmig 215 Aluflux hegesztőgép bemutatása
    2024. július 23
    204
    A hegesztéstechnika világa folyamatosan fejlődik, és az új technológiák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Az egyik ilyen technológia az inverteres hegesztőgépek, amelyek kompakt méretükkel és nagy teljesítményükkel tűnnek ki. Ebben a blogbejegyzésben az iWeld Pocketmig 215 Aluflux hegesztőgépet és az inverteres hegesztők általános előnyeit vizsgáljuk meg, majd bemutatjuk a MATEWELD Hungary termékeit is.
  • Plazmavágás, mivel és hogyan?
    2024. július 19
    204
    Az IWELD GORILLA CUT 45 PILOT plazmavágó inverter a modern fémmegmunkálás egyik legmegbízhatóbb eszköze, amely kiválóan alkalmas ipari és barkács célokra is. Az eszköz IGBT technológiával és PILOT ívgyújtással van felszerelve, ami biztosítja a hatékony és precíz vágást különféle fémek esetén.
  • IWELD hegesztőgépek
    2019. november 06
    3696
    Az IWELD hegesztőgépek mára már közismert márkaként szerepelnek az inverteres hegesztők körében, hiszen az IWELD webáruház a legtöbb munkaterület számára forgalmaz megfelelő eszközt.
Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény