Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Professzionális Megoldás a Hegesztési kihívásokra: Buffalo Power™ MIG Hegesztőgépek a MATEWELD Hungary-tól

2023. július 07
5161
Professzionális Megoldás a Hegesztési kihívásokra: Buffalo Power™ MIG Hegesztőgépek a MATEWELD Hungary-tól

Buffalo Power™ MIG Hegesztőgépek a MATEWELD Hungary-tól


Szeretne könnyedén és professzionálisan dolgozni?

 Akkor a MATEWELD Hungary® Buffalo Power™ MIG-170 és MIG-200 Inverteres CO hegesztőgéppel biztosan elégedett lesz! Ez a kisipari kategóriába tartozó co hegesztő a legújabb technológiát használja, ami lehetővé teszi a hatékony, egyszerű és professzionális hegesztést.


Egyszerűen kezelhető

  Ezen típusú típusú inverteres hegesztőink kifejezetten azoknak készült, akiknek fontos a hatékony és gyors munkavégzés. A letisztult kezelőfelület révén a kezelése igazán egyszerű, így a hegesztéshez nincs szükség különleges szakképzettségre vagy gyakorlatra. Csak be kell kapcsolni a gépet, kiválasztani a megfelelő paramétereket, és máris kezdheti a munkát!


MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG-200 inverteres hegesztőgép 

 

Robusztus és masszív felépítés

A legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült, hogy évekig tartó használat mellett is tökéletesen működjön. Masszív és robosztus felépítése garantálja a tartósságot és ellenálló képességet. A megbízhatóság és a stabilitás pedig az extra biztonságot és kényelmet adja a munkavégzéshez.


 

Alkalmas 1kg és 5kg huzaldob befogadására

Mindkettő hegesztő ideális választás minden szakember és hobbista számára, akik kis- és közepes méretű munkák elvégzésére használják. A gépünk akár 1 kg és 5 kg huzaldob befogadására is alkalmas, így bármilyen méretű munkához könnyedén alkalmazható.



MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG-200 inverteres hegesztőgép 

 

A legújabb technológiai fejlesztésekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy MMA (bevont elektródás ívhegesztés), védőgázas és védőgáz nélküli hegesztést végezhessen. Emellett LIFT-TIG funkcióval is rendelkezik, amely nagyon fontos a precíz és tiszta hegesztési munkáknál.
Az MMA, azaz a bevont elektródás ívhegesztés egy olyan hegesztési eljárás, amelyet az iparban és a barkácsolásban egyaránt használnak. Ez elsősorban az acél hegesztésére használják, és nagyon egyszerű telepíteni és használni. Nagyon jól működik ezzel az eljárással, és lehetővé teszi a használók számára, hogy a lehető legjobb minőségű hegesztéseket hajtsák végre.


Azonkívül, a védőgázas hegesztési eljárással biztosítható egy kiemelkedő minőségű és tartós hegesztés. A védőgáz használata megakadályozza, hogy az anyagok oxigénnel érintkezzenek, ami elkerüli a hegesztés öregedését és a rosszabb minőséget. Az ilyen típusú hegesztési eljárás a rozsdamentes acél és az alumínium hegesztést is lehetővé teszi. A  Buffalo Power™ MIG-170 és MIG-200 hihetetlen pontosan kezeli ezt az eljárást annak érdekében, hogy a legtisztább és legtökéletesebb hegesztéseket hajtsa végre.

A védőgáz nélküli hegesztési eljárás (porbeles hegesztés) során a hegesztő anyag tartalmazza a védőanyagot is, amely megakadályozza, hogy az oxigén és a levegő érintkezzen az anyaggal. Ennek eredményeként elérhetjük a magasabb minőséget, és a hegesztés tisztább lesz.

A LIFT-TIG funkció lehetővé teszi a legkiválóbb minőségű hegesztés elérését a precíziós munkáknál. Továbbá a hőmérséklet szabályozását, valamint a legtökéletesebb minőségű hegesztést egyenes és egyenetlen felületeken egyaránt.




Fedezze fel a MATEWELD Hungary® Buffalo Power™  termékcsalád  egyes termékeit amelyek teljes csomagban is kaphatók! Ez a kiváló minőségű gépek egy igazi remek választás mindazok számára, akik a karosszériák lakatosaként szeretnének kitűnni a szakmában. Miért éppen a Buffalo Power™ terméket válassza? Ez a gép típus számos lenyűgöző tulajdonság jellemzi, amelyek garantálják a professzionális és hatékony munkavégzést. Először is  kiváló teljesítményt nyújt, akár az autók karosszériájának javításáról, akár a rozsdamentes acél elemek hegesztéséről van szó, ez a gép minden kihívással megbirkózik. A 170 és 200 amperes maximális kimeneti árammal bármilyen munkához elegendő erővel rendelkezik.


 

Emellett rendkívűl könnyen használhatóak is. A felhasználóbarát kezelőpanel és az intuitív vezérlés lehetővé teszi, hogy gyorsan megtanulja és kényelmesen használja a gépet. Akár kezdő hegesztő, akár tapasztalt szakember, a Buffalo Power™ MIG termékcsalád könnyen kezelhetők és megbízható munkaeszköz lesz az Ön számára. Tartós és hosszú élettartamú, ami hosszú távon is megéri az Ön befektetését. A minőségi alkatrészek és a masszív kialakítás biztosítja a megbízhatóságot és a stabilitást. 

Ezzel a géppel magabiztosan dolgozhat, tudva, hogy megbízható társat választott. Kis mérete és hordozhatósága miatt ideális választás azok számára is, akiknek a munkájuk területe gyakran változik, és szükségük van egy olyan gépre, amely könnyen szállítható. A gépünk segít az idő hatékonyabb kihasználásában a munka területén. Könnyedén dolgozhat az elképzeléseihez igazódó bármilyen hegesztési feladattal. 

Az inverteres technológiai megoldás segít a kiváló minőségű és tartós hegesztések elérésében, függetlenül attól, hogy milyen anyagokkal dolgozik. Tulajdonképpen, ez az inverteres hegesztő olyan könnyen használható, hogy még azok az emberek is használhatják, akiknek nincs sok tapasztalatuk a hegesztés terén. A gépünk nyelvezete egyszerűen érthető, és a vezérlőpaneleken minden szükséges információ megtalálható.



Sok pozitív visszajelzés a megelégedett vásárlóktól

 

A Buffalo Power™ MIG-170 és MIG-200 típusú hegesztő készülékek is egy olyan eszközök, amelyet kiemelkedően elégedett vásárlók ajánlanak. Az egyszerű kezelés és a robusztus felépítésen túl, a rendkívül hatékony co2 hegesztésnek köszönhetően mindenki elégedett az eredménnyel. Így nemcsak a szakemberek, hanem az otthoni barkácsolók is elégedettek lesznek ezzel a géppel.


Ha valaki kisiparosként keres egy megbízható, könnyen használható, de mégis professzionális minőségű hegesztőgépet, akkor a  Buffalo Power™ termékcsalád tökéletes választás lehet. Teljes csomagban is kaphatók, amely magában foglalja az összes szükséges tartozékot. Így Ön azonnal elkezdheti a munkát, és nincs szüksége további beruházásokra. Ne habozzon tovább! Válassza a megbízható hegesztőgépünket, és tapasztalja meg, hogy mennyivel hatékonyabban és professzionálisabban dolgozhat a karosszériák lakatosaként is. 


Válassza Ön is a professzionális megoldást és a MATEWELD Hungary® megbízható márka hegesztőgép kínálat egyikét! A legjobb minőséget a legkedvezőbb árakon csak a Webáruházban találja meg!

Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény