Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Mitől környezet barátabb egy inverteres hegesztőgép?

2024. május 01
453
Mitől környezet barátabb egy inverteres hegesztőgép?

Az inverteres hegesztőgépek több okból is környezetbarátabbak, mint a hagyományos társaik:



1. Kisebb energiafogyasztás

 Egy inverteres hegesztőgép működéséhez kevesebb energia szükséges, mint a hagyományos gépekhez. Ez azt jelenti, hogy kevesebb áramot fogyasztanak és kevesebb üvegházhatást okozó gázt termelnek, ami segít csökkenteni a hegesztéssel kapcsolatos szénlábnyomot.


 

2. Kisebb károsanyag-kibocsátás:

  Kevesebb károsanyag-kibocsátással jár, mint a hagyományos hegesztőgépek. Ennek az az oka, hogy újabb technológiát alkalmaz, amely kevesebb füstöt és gázt termel, csökkentve a levegőbe kerülő káros szennyező anyagok mennyiségét.

3. Csökkentett hulladék:

  Kevesebb hulladékot termelnek a hegesztési folyamat során. Kevesebb salakot és fröcskölést termelnek, ami azt jelenti, hogy a hegesztési folyamat befejezése után kevesebb az ártalmatlanítandó anyag.


4. Hatékonyság: 

 Hatékonyabbak, mint a hagyományos társaik, vagyis kevesebb áramra van szükségük azonos mennyiségű hő előállításához. Ez kevesebb energiapazarlást és alacsonyabb kibocsátást eredményez.

 

5. Hosszabb élettartam:

Tartósabbak és hosszabb élettartamúak. Mivel tartósak, nem kell őket olyan gyakran cserélni, csökkentve a hegesztési iparban keletkező hulladék mennyiségét.


Az inverteres hegesztőgépek környezetbarátabb, mint a hagyományos hegesztő társai, mivel kevesebb energiát fogyaszt, kevesebb károsanyag-kibocsátást termel, kevesebb hulladék keletkezik, valamint hatékonyabb és tartósabb.

Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény