Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Mit jelent a szinergikus hegesztőgép?

2024. július 18
117
Mit jelent a szinergikus hegesztőgép?

Az hegesztőgépek gépek világában a szinergikus technológia jelentős előnyt kínál. Automatikusan optimalizálja a hegesztési paramétereket, hogy a lehető legjobb eredményt érje el. Ez azt jelenti, hogy a hegesztőnek csak néhány alapvető beállítást kell megadnia, például az anyagvastagságot és a huzal típusát, a többi paramétert a gép magától állítja be.


MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG 160E SYN Inverteres CO Hegesztő


A MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG 160E SYN egy kiváló választás azoknak, akik egy megbízható és könnyen kezelhető gépet keresnek.

Jellemzők:

  • Teljesítmény: 160A maximális hegesztési áram.

  • Inverter technológia: Javítja a hegesztési minőséget és csökkenti az energiafogyasztást.

  • Szinergikus vezérlés: Automatikusan beállítja a hegesztési paramétereket, egyszerűsíti a kezelést és növeli a hegesztés pontosságát.

  • Hegesztési módszerek: MIG/MAG és FCAW.

  • Felhasználás: Ideális könnyű és közepes ipari alkalmazásokhoz, karbantartási munkákhoz és DIY projektekhez.

[Bővebben itt]


MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG 170 hegesztőgép


A MATEWELD Hungary Buffalo Power™ MIG 170 egy másik megbízható gép, amely nagyobb teljesítményt és manuális beállítási lehetőségeket kínál.

Jellemzők:

  • Teljesítmény: 170A maximális hegesztési áram.

  • Inverter technológia: Biztosítja a stabil hegesztési ívet és az energiatakarékos működést.

  • Hegesztési módszerek: MIG/MAG és FCAW.

  • Kezelhetőség: Egyszerű kezelőfelület, gyors beállítás és könnyű használat.

  • Felhasználás: Széleskörűen alkalmazható ipari és otthoni projektekhez, ahol magasabb hegesztési teljesítményre van szükség.

[Bővebben itt]


A Két Modell Közötti Különbségek


  • Teljesítmény: A MIG-160E Syn modell maximális hegesztési áramja 160Amper, huzaldob befogadása 100mm, míg a MIG-170 modellé 170Amper és 200mm átmérőjű huzaldob befogadására is alkalmas, ami nagyobb hegesztési kapacitást biztosít.

  • Szinergikus funkció: A MIG-160E Syn modell szinergikus vezérlést kínál, ami lehetővé teszi a hegesztési paraméterek automatikus optimalizálását. A MIG-170 modell manuális beállításokat igényel.

  • Alkalmazási területek: Mindkét gép széleskörűen használható, de a nagyobb teljesítményű MIG 170 modell inkább alkalmas lehet nagyobb ipari feladatokra, míg a MIG 160E modell precíziós és kisebb volumenű munkákhoz ideális.


Kinek Előnyös a Manuális Beállítás?

Azok számára, akik szeretik pontosan irányítani a hegesztési folyamatot, a manuális beállítás előnyös lehet. A manuálisan beállítható hegesztőgépek, mint a MIG-170 modell, lehetőséget adnak a hegesztőknek, hogy saját preferenciáik szerint állítsák be a hegesztési paramétereket. Ez különösen fontos lehet tapasztalt hegesztők számára, akiknek pontos elképzeléseik vannak a kívánt hegesztési eredményről. Manuális beállítási lehetőségek előnyösek olyan környezetekben is, ahol különféle anyagokkal és hegesztési helyzetekkel dolgoznak, mivel a hegesztő gyorsan és precízen tudja módosítani a paramétereket az adott feladathoz.



Mindkét MATEWELD Hungary Buffalo Power™ hegesztőgép kiváló választás lehet a megfelelő feladatokhoz. A szinergikus funkciók és a teljesítménybeli különbségek alapján érdemes kiválasztani a legmegfelelőbb modellt az adott hegesztési igényekhez. A MIG-160E Syn modell szinergikus vezérlésével könnyebb és gyorsabb beállítást biztosít, míg a Buffalo Power MIG-170 modell nagyobb teljesítményével és manuális beállítási lehetőségeivel a tapasztalt hegesztők igényeit elégíti ki.

 

Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény