Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

MATEWELD Hungary - több van benne, mint gondolná

2020. december 18
7770
MATEWELD Hungary - több van benne, mint gondolná

Webáruházunk kínálatában igyekszünk folyamatosan lépést tartani a legújabb és legmodernebb termékekkel, vásárlóink visszajelzései és igényei alapján. Hegesztéstechnikai szaküzletünkben számtalan gépet, eszközt és berendezést kínálunk kiváló minőségben, amelyek akár készletekben is elérhetőek a hozzájuk tartozó kiegészítő termékekkel együtt, melyek közül most a MATEWELD Hungary márkát szeretnénk bemutatni. Érdemes most beszerezni a régen áhított hegesztőgépet, amelyet jelenleg 60 napos pénzvisszafizetési garanciával kínálunk! Mindemellett ezek a szerszámgépek most kivételes bevezető áron kaphatók, így nem éri meg lemaradni erről a lehetőségről!

 

mateweld eszközök a minőségi munkához

A minőségi munkához a szakértelem mellett a megfelelő eszközök is elengedhetetlenek

 

Modern modellek széles kínálattal

A fémipar számára elengedhetetlen kellékké vált az inverteres hegesztő, hiszen alig van olyan gyártási folyamat, amely során ne vennék hasznát. Az évtizedek során rengeteget fejlődtek ezek a szerszámok, alkalmazkodva az igényekhez, és egyszerűsödtek ahhoz, hogy bárki megtanulhassa használni őket több-kevesebb gyakorlással. A MATEWELD Hungary lépést tart ezzel a gyors fejlődéssel, hogy hiánytalanul kiszolgálhassuk eme nemes szakmában dolgozókat. Egy hagyományos transzformeres berendezéssel ellentétben, az inverteres hegesztő frekvenciaváltós technikán alapszik, félvezető elemekből kialakítva. Ennek köszönhetően a szabályozott áramforrás a hálózati egyenáramot képes lesz magasabb frekvenciájú váltóárammá alakítani. Emellett nagy használati szabadságot nyújtanak, ugyanis tetszés szerint alakítható az egyenfeszültség szintje és az áramerősség is.

 

Kiemelt ajánlatunk:

MATEWELD Hungary Buffalo Power MMA-160 inverteres hegesztőgép csomagban

 

Megnézem >

 

Úgy gondoljuk, hogy MATEWELD Hungary inverteres hegesztő vásárlását megelőzően érdemes sorra venni néhány kérdést, hogy biztosan a megfelelő gép mellé tegyük le a voksunkat. Elsősorban ne csak a berendezés ára legyen a meghatározó, ennél fontosabb például, hogy milyen célra lenne használva. Barkács eszközök esetében lényeges, hogy legyen megfelelő áramforrás, illetve rendelkezésre áll-e elegendő fázis. Ezen felül a hegesztőgép súlya sem elhanyagolható, hiszen ha több területen is hasznát lehet venni, akkor előnyösebb egy könnyebb és mobilisabb modellt választani. Kínálatunkban számos 10 kg alatti hegesztőgép található, amelyek igény szerint készletben is beszerezhetőek. Az ipari használatra szánt hegesztéstechnikai gépek jóval komolyabb méretekkel rendelkeznek, ezek mozgathatóságát kerekekkel oldották meg.

 

Minőség és megbízhatóság első kézből

A MATEWELD Hungary gépei és kiegészítő termékeiről érdemes tudni, hogy méret és teljesítmény arányában az egyik legjobbnak mondhatók. Tervezésükkor egyik elsődleges szempont a méret és a súly minimalizálása volt, ennek kivitelezése látványosan jól sikerült, hiszen mindössze 2,3 kg-os gépek is találhatók a márkán belül. A hosszú élettartam alapvető feltétele annak, hogy abszolút jó arányban legyen az ár és az érték. Jelenleg a legnépszerűbb termékeink közé tartoznak a CO (MIG/MAG) hegesztőgépek és a hozzájuk tartozó hegesztőhuzalok. Ez a fajta inverteres hegesztő védőgázas és fogyóelektródás hegesztéshez használható, amelyet a köznyelv csak CO hegesztésként ismer. Ennek oka, hogy nagyon gyakran szén-dioxid az alkalmazott védőgáz, ritkább esetben pedig argon vagy keverék gáz. Éppen ezért kissé problémás a szabadtéren való alkalmazása, mert egy kisebb szél elfújhatja a védőgázt, ezért leginkább beltéri használatra ajánlott.

 

Kiemelt ajánlatunk:

MATEWELD Hungary Buffalo Power MIG-160E Syn inverteres co hegesztőgép teljes csomagban

 

Megnézem >

 

Az itt használt hegesztőhuzal a bevonatos pálcákhoz hasonlóan fogy, azonban sokkal hosszabb és tekercselve van, amelyet a hegesztőgép egyenletesen adagol a belsejéből. A költségesebb huzalok porbelesek, azaz valamilyen minőségjavító por van a huzal belsejében. A pornak köszönhetően nagyon szép munka végezhető vele még a szabadban is, ahol a védőgáz nem állja meg a helyét a szeles időkben. Népszerűsége is ebben rejlik, hogy védőgáz nélkül használható, de csak az acélok hegesztésére. Ha más fémekkel is akarunk dolgozni, akkor a megfelelő fogyóelektróda mellett a gáz beszerzéséről is gondoskodni kell, persze csak akkor, ha a gépünkre lehet gázt csatlakoztatni, azonban a minőségi munkára áldozni kell.

 

mateweld inverteres hegesztő barkácsmunkákhoz is

Egyszerű barkácsmunka esetén is jó szolgálatot tesznek gépeink

 

MATEWELD MMA hegesztők és elektródáik

Manual Metal Arc – azaz MMA inverteres hegesztő használatakor a fentebb említett, hegesztőhuzalhoz hasonló elektródával történik a hegesztés. Bevont elektródás hegesztés folyamán az elektróda leolvad, ez köti össze egy hegfürdőben a két alapanyagot egymással. Az elektróda bevonatából hő hatására védőgáz fejlődik, ezzel megspórolva azt, hogy külön kelljen gázt adagolni hozzá. Ez a salak lehűlés közben rászilárdul a varratra, melyet az újabb rétegek felvitele előtt mindig meg kell tisztítani. Az egyik legközkedveltebb hegesztési módként tartják számon, mert kiválóan megfelel ház körüli és barkács munkák elvégzéséhez és a gép is kedvező áron szerezhető be. Az MMA hegesztő kezelése egyszerű, ebből kifolyólag könnyen tanulható hegesztési forma, ezért kezdők számára is ajánlott. Kezdetben lehet nem túl szép varratok keletkeznek, azonban mint mindent, ezt is tanulni és gyakorolni kell. A hegesztőív optimális távolságának tartásával elkerülhetjük azokat a problémákat, mint például a pálca letapadása, vagy a hegesztőív kialudhat. Ezzel az eljárással főként rövid varratok készíthetők az elektróda hossza miatt, amelyet gyakrabban kell cserélni, mintha hegesztőhuzal volna. Nagyobb termelési folyamatoknál az elektródát kapcsolják negatív pólusra és a földi terminált pozitívra, hogy az áram közvetlenül a munkadarabot melegítse fel. Nem nagy sebességű hegesztés esetén ez pont fordítva történik, ezt nevezzük érintkezéses polaritási kapcsolatnak, melynek köszönhetően a pálca kapja az áramot és olvad meg. Weboldalunkon könnyedén beszerezhetők ezek a MATEWELD bevont elektródák kisebb- és nagyobb mennyiségben is!

 

Kiemelt ajánlatunk:

MATEWELD Hungary Buffalo Power Super Mini 120 inverteres hegesztő csomagban + Lift Tig funkció

 

Megnézem >

 

Pálcás üzemeltetés esetén az MMA hegesztők jónéhány anyaggal történő munkához alkalmasak, úgy mint az alumínium, a rozsdamentes acél vagy akár az öntöttvas. Az elektróda bevonata is többféle attól függően, hogy milyen anyagú a hegeszteni kívánt munkadarab, amelyek így jellemezhetők:

  • Rutilos bevonat: Könnyű ívgyújtás és hegeszthetőség jellemzi, szép varratfelülettel. Egyszerű helyzetekben és pozícióhegesztésre kiválóan alkalmas akár váltakozó áramról is. A bevonat körülbelül 50%-át rutil alkotja, amely az egyszerűbb hegesztési folyamatok esetében elterjedt.
  • Savas bevonat: A híg salak miatt kevésbé alkalmas pozícióhegesztésre, de esztétikus varratok készíthetők a segítségével. Forró elektródaként jellemzik, ugyanis mély beolvadású munkákra kiválóan alkalmas.
  • Bázikus bevonat: Előnyös mechanikai tulajdonságai vannak, azonban viszonylag nehéz vele a hegesztés, mert nedvszívó az elektróda és használat előtt mindig ki kell szárítani. A rutilos bevonattal szemben ezt durvacseppes anyagátmenet jellemzi. Több bevonattípus előnyét egyesíti.
  • Cellulóz bevonat: Könnyen leváló és kevés salak jellemző rá, főként csövek illesztésénél használatos szinte minden helyzetben. A 25% szervesanyag mellett főleg rutilos, kellemetlen szaga ellenére sok védőgázt képez.

 

 

mateweld inverteres hegesztő bevont elektródával a szabadban is használható

A bevont elektróda előnye, hogy a szabadban is jól használható

 

Miket tartogat az új év?

A MATEWELD MMA- és CO-hegesztők mellett hamarosan még néhány újdonsággal szeretnénk meglepni kedves vásárlóinkat, ugyanis jövőre érkeznek a vadonatúj MATEWELD
Hungary  Sólyomszem™ automata hegesztőpajzsaink! Természetesen a megszokott magas minőség alapfeltétel nálunk, így a választékra esik majd a nagyobb hangsúly.

 

Kiemelt újdonságaink hamarosan:

MATEWELD Hungary Sólyomszem™ automata hegesztőpajzsok

 


 

Értesítést kérek, ha elérhető >

 

Mit lehet tudni róluk?


MATEWELD Hungary Sólyomszem™ automata hegesztőpajzs S

MMA / MIG / TIG hegesztéshez.
optika osztályozás EN379 1/1/1/2
Érzékelők száma: 2 érzékelő
Látómező: 94×37 mm
Köszörülés funkció sötétség: DIN 4
Sötétedési tartomány / vezérlés: DIN 9-13 / külső
Reakció idő:1/30000 s
Késleltetési idő: 0.2-1.0 s (fokozatmentes)
Érzékenység: fokozatmentesen állítható
Tápellátás: napelem és cserélhető Lithium akkumulátor
Ki / bekapcsolás: teljesen automatikus
UV/IP védelem: DIN 16-ig
Sötétedés teszt funkció
Alacsony töltöttségi szint figyelmeztetés

 

MATEWELD Hungary Sólyomszem™ automata hegesztőpajzs M - True color technology

Alap funkciói:
MMA / MIG / TIG hegesztéshez.
optikai osztályozás EN379 1/1/1/2
Látómező mérete 100x60mm
Sötétedési tartomány DIN5-8 / 9-13 - külső vezérlés
Reakció idő: 1/30000 s
Késleltetési idő: 0.2-1.0 s (fokozatmentes)
Érzékenység: fokozatmentesen állítható
Tápellátás: napelem és cserélhető Lithium akkumulátor
Ki / bekapcsolás: teljesen automatikus
UV/IP védelem: DIN 16-ig
Sötétedés teszt funkció
Alacsony töltöttségiszint figyelmeztetés

 

mateweld inverteres hegesztő és a true color technológia

TRUE COLOR technológiáról pár szóban:

A hegesztőpajzsokba beépített szűrőkazetták a legmodernebb, komplex szűrő-bevonat technológiával készülnek. Ennek köszönhetően a látható fény spektrumának szélesebb tartományát teszi láthatóvá a hegesztő számára. A technológia kiváló optikai tulajdonságokat és valósághoz közeli színhűséget biztosít.

 

Reméljük, hogy fenti újdonságaink elnyerték a tetszésedet. Időről időre számos új terméket vezetünk be vásárlóink visszajelzései és kérései alapján, így visszatérő hegesztőgépek is terítékre kerülnek alkalmanként. Webáruházunk polcait nem csak egyenként tesszük elérhetővé az eszközöket, hanem kisebb-nagyobb kiszerelésekben és csomagokban is kaphatóak. Persze minél nagyobb a kiszerelés, annál több hasznos tartozékkal van ellátva és árában is sokkal kedvezőbb, mintha egyesével kerülnének ugyanazok a kosárba. Berendezéseink folyamatos fejlesztés alatt állnak hála a modern gyártástechnológiának, ami minőségi biztosítékot ad a MATEWELD Hungary hegesztőgépeinkre. Mindemellett folyamatos az alkatrészellátás, valamint az egész országra kiterjedő szállítási garanciát biztosítunk 2 teljes éven keresztül, így ha probléma adódik, elegendő azt jelezni felénk és mi intézzük a továbbiakat.

Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény