Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Férfi okosóráink egyik kiemelkedő darabja a Wear Pro DT102 Okosóra

2024. június 20
369
Férfi okosóráink egyik kiemelkedő darabja a Wear Pro DT102 Okosóra

Ha egy igazán férfias okosórát szeretnél hordani, ez lehet  a befutó választás.


A legjobb választás az aktív életmódhoz

Az óra számos egészségügyi funkcióval rendelkezik. A beépített pulzusmérő, vérnyomásmérő és véroxigénmérő folyamatosan nyomon követi az egészségi állapotodat. Az alvásfigyelő funkció segít abban, hogy jobban megértsd alvási szokásaidat és javítsd az alvásminőségedet. A sportmódok széles választéka – beleértve a futást, kerékpározást és jógát – biztosítja, hogy minden edzésformát pontosan nyomon követhess és optimalizálhasd a teljesítményedet.

Az új kedvenc kiegészítőd lesz

A férfi okosóra világban mindig jó rátalálni egy olyan darabra, amely nemcsak praktikus, hanem stílusos is. A Wear Pro DT102 pont ilyen. Ez az okosóra első pillantásra is lenyűgöző. A rozsdamentes acél ház és a nagy felbontású érintőképernyő elegáns megjelenést biztosít. A cserélhető szíjak lehetővé teszik, hogy az óra minden alkalomhoz tökéletesen illeszkedjen – legyen szó egy fontos üzleti találkozóról vagy egy hétvégi kirándulásról.

Wear Pro DT102 Okosóra - Cserélhető szíjjal


Az értesítési funkciók révén mindig képben leszel. A Bluetooth 5.0 kapcsolatnak köszönhetően az óra gyorsan és stabilan csatlakozik a telefonodhoz, legyen az Android vagy iOS. Az értesítések közvetlenül a csuklódra érkeznek, így egy pillantással áttekintheted a bejövő hívásokat, üzeneteket és e-maileket anélkül, hogy elő kellene venned a telefonodat.

Az akkumulátor üzemideje is fantasztikus. Egyfetlen töltéssel akár egy hétig is használhatod az órát normál használat mellett, és a gyors töltés funkcióval rövid idő alatt újra használatra kész lesz. Az óra vízálló kialakítása lehetővé teszi, hogy bátran viseld edzés közben, esős időben vagy akár úszás közben is. Az IP68 besorolás garantálja, hogy az óra megbízható társ marad minden körülmények között.

A Wear Pro DT102 okosóra egy igazán sokoldalú és stílusos eszköz, amely minden férfi számára ideális választás. Akár az egészségedet szeretnéd nyomon követni, akár a mindennapi teendőidet szeretnéd hatékonyabban kezelni. Ismerd meg ezt a kiemelkedő férfi okosórát, és élvezd a technológia és a dizájn tökéletes harmóniáját!

 


Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény