Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Az IWELD Nored Eye 3 hegesztőpajzsról

2024. július 20
153
Az IWELD Nored Eye 3 hegesztőpajzsról

IWELD Nored Eye 3 kiváló minőségű hegesztőpajzs, amely számos hasznos tulajdonsággal rendelkezik, hogy a hegesztési munkák során maximális védelmet és kényelmet biztosítson.

Főbb jellemzői:

1. Automata sötétedés:

Automata elsötétedő technológiával van felszerelve, amely gyorsan reagál a hegesztési ív fényére, így azonnali védelmet nyújt a hegesztőszem számára. A sötétedési fokozat DIN 9-13 között állítható.

2. Látómező:

A pajzs 96 x 39 mm-es látómezőt kínál, amely megfelelően széles ahhoz, hogy a hegesztő jól láthassa a munkaterületet. Ez különösen fontos a precíz és biztonságos munkavégzés érdekében.

3. Kényelmi funkciók:

Állítható fejpánttal rendelkezik, amely biztosítja a stabil és kényelmes viseletet hosszabb ideig tartó munkavégzés során is. Emellett a külsőleg állítható sötétedési paraméterek egyszerű használatot tesznek lehetővé, anélkül, hogy a pajzsot le kellene venni.

4. Érzékelők:

A Nored Eye 3 két infravörös érzékelővel van felszerelve, amelyek biztosítják a pontos és gyors elsötétedést, ezzel növelve a hegesztő biztonságát.

5. Kialakítás:

A pajzs modern és ergonomikus kialakítású, amely nem csak védelmet nyújt, de kényelmes is viselni. Az IWELD Nored Eye 3 kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és megbízhatóak.



Előnyök:

  • Gyors automata sötétedés.
  • Széles látómező.
  • Kényelmes, állítható fejpánt.
  • Külsőleg állítható sötétedési paraméterek.
  • Modern és ergonomikus kialakítás.


Hátrányok:

  •  Az automata funkciók miatt drágább lehet, mint a hagyományos társaik.
  •  Kisebb látómező más prémium modellekhez képest.



Az IWELD Nored Eye 3 ideális választás mind a hobbisták, mind a profi hegesztők számára, akik megbízható és kényelmes védelmet keresnek. A modern technológia és a felhasználóbarát kialakítás révén segít a biztonságos és hatékony munkavégzésben.

Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény