Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

Az EKG okosóra - Ne csak a lépésszámodra figyelj, kövesd nyomon a szíved működését is!

2023. május 09
3028
Az EKG okosóra - Ne csak a lépésszámodra figyelj, kövesd nyomon a szíved működését is!

Ne csak a lépésszámodra figyelj, kövesd nyomon a szíved működését is!

 

Az EKG, vagyis elektrokardiogram okosórák különféle funkciókkal és képességekkel rendelkeznek, amelyek sokkal többet mutatnak, mint egy hagyományos okosóra. Elsődleges célja az EKG mérés, amely lehetővé teszi a szív működésének elemzését. Ez azt jelenti, hogy az ilyen típusú okosórák képesek gyűjteni az adatokat a szívritmusról és az esetleges szívzavarokról. A hagyományos okosórák általában csak az alapvető egészségügyi méréseket, például a pulzust, lépésszámot és az elégetett kalóriákat követik. Az EKG okosórák speciális szenzorokat használnak, amelyek lehetővé teszik ezeket a méréseket.


Te se maradj le a legújabb technológiákról!

Egyre népszerűbbek manapság, mivel számos előnyt kínálnak a hagyományos okosórákhoz képest. Számos szolgáltatást és funkciót kínálnak az egészségügyi monitorozás terén, és a felhasználók számára is könnyen elérhetővé váltak. Képesek arra, hogy az összetett műholdas helymeghatározás és a hagyományos okosórafunkciókon túlmenően még többet nyújtsanak. Három dimenziós mozgásmérőkkel és szenzorokkal, érzékelhetik a felhasználóknak az egészségre vonatkozó részletes információit, amelyek alapján számos egészségügyi problémát is megelőzhetnek.


Figyeld az alvásod minőségét!

 Az EKG okosórák az alvási mintákat is képesek figyelni, hogy a felhasználók alvási szokásainak figyelemmel kísérése során megbízható információkat kapjanak arról, hogyan alszanak, és milyen mennyiségű alvásra van szükségük. Az alvásfigyelés segítségével  képesek figyelni a felhasználók alvásminőségét, és segítenek a felhasználóknak elkerülni az egészségügyi problémákat, amelyek az alvásmegvonásból és az alváshiányból erednek.


Személyre szabhatóság

Elérhetőek különböző méretben és változatban, így mindenki megtalálhatja azt, amely megfelel az igényeinek. Egyéb előnyei közé tartozik a magasabb szintű aktivitásmonitorozás, az alvásfigyelés és a stressz szintjének elemzése. A felhasználók nyomon követhetik az állapotukat és az egészségi állapotukat, és sokkal körültekintőbb figyelmet fordíthatnak a szívük egészségére. Magasabb fokú orvosi nyomon követést tesznek lehetővé, ahol a szívritmuszavarokról visszajelzést adnak. Ezek az eszközök kiválóak azoknak, akik magasabb szintű egészségügyi nyomon követést igényelnek, és azoknak is ajánlottak, akik kardiológiai problémákkal küzdenek.


Összességében az EKG okosórák sok mindenre képesek, és számos előnnyel bírnak a hagyományos okosórákkal szemben. Az egyre inkább elérhető áraknak köszönhetően egyre többen választják őket, amelyeknek a leginkább az egészségügyi figyelésben és az életmódbeli változtatásokban van szerepük. Mindazonáltal, ha bármilyen egészségügyi problémád van, fordulj szakemberhez!


Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény