Menü
+36307777208 info@elektrodagroup.hu Nyitva: H-P: 8-16
+36307777208 info@elektrodagroup.hu 4060 Balmazújváros, Debreceni utca 55. Nyitva: H-P: 8-16
0
Az Ön kosara üres.
Végösszeg:
0 Ft

A Telwin Maxima 190 Synergic CO hegesztőgép bemutatása

2024. szeptember 19
5
A Telwin Maxima 190 Synergic CO hegesztőgép bemutatása

A Telwin Maxima 190 Synergic co hegesztő egy kivételes eszköz, amelyet a kisipari és ipari felhasználók körében egyaránt nagyra értékelnek. A Telwin márka által fejlesztett termék megbízhatóságával és sokoldalúságával tűnik ki a hegesztéstechnikai piacon. Az eszköz egyaránt alkalmas MIG/MAG (CO) és MMA (pálcás) hegesztésre, így különféle anyagok megmunkálására használható, beleértve az acélt, rozsdamentes acélt és alumíniumot is. A szinergikus vezérlés és az inverteres technológia ötvözése teszi különösen egyszerűvé a használatát, miközben a hegesztés minősége folyamatosan magas szintű marad.

Szinergikus vezérlés és felhasználóbarát beállítások

A szinergikus vezérlés lényege, hogy a gép automatikusan beállítja a szükséges hegesztési paramétereket a felhasználó által megadott anyag és huzalvastagság alapján. Ez az innováció különösen fontos azok számára, akik nem jártasak a hegesztőgépek bonyolultabb manuális beállításaiban, hiszen így a gép önmaga szabályozza a szükséges feszültséget és áramerősséget, minimalizálva a hibázási lehetőségeket. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó számára elég kiválasztani a megfelelő anyagot és huzalt, majd elvégezni a hegesztést, a többit a gép automatikusan elintézi. Ennek köszönhetően a Telwin Maxima 190 Synergic különösen alkalmas olyan projektekhez, ahol különböző anyagokkal kell dolgozni, vagy gyors váltásra van szükség különféle beállítások között.

Műszaki jellemzők

A Telwin Maxima 190 Synergic maximális áramerőssége 170 A, ami ideálissá teszi közepes vastagságú anyagok megmunkálásához. A gép különböző anyagok hegesztésére képes, beleértve az acélt, a rozsdamentes acélt és az alumíniumot is. A kompakt méretek és könnyű súly (mindössze körülbelül 10-15 kg) révén hordozható, így a műhelyben és a munkaterületen is könnyen mozgatható.

A gép része egy komplett szett, amely tartalmazza a hegesztőpisztolyt, a munkakábelt és más kiegészítőket, így gyakorlatilag minden szükséges eszközt biztosít a hegesztés azonnali megkezdéséhez. A gép digitális kijelzővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a beállítások könnyű áttekintését és finomhangolását. Ezen felül a modern inverteres technológia garantálja az energiatakarékos működést és a stabil teljesítményt.

Biztonsági funkciók és megbízhatóság

Rendelkezik a legmodernebb hűtési rendszerekkel, amelyek biztosítják a gép megbízható működését hosszabb munkavégzések során is. Az inverteres technológia nemcsak a teljesítményt javítja, hanem energiát is megtakarít, ami hosszú távon jelentős költségcsökkentést eredményezhet a felhasználónak. A gép túlmelegedés elleni védelemmel van felszerelve, ami növeli a berendezés élettartamát és biztonságossá teszi a használatot, még intenzív hegesztési körülmények között is.

Felhasználási területek

Számos különböző feladathoz alkalmas. Mivel támogatja a MIG/MAG és MMA hegesztési eljárásokat, így a gép rugalmasan alkalmazható különféle projektekhez, legyen szó karosszériajavításról, fémszerkezetek építéséről, mezőgazdasági gépek javításáról vagy egyéb ipari feladatokról. Ez az univerzalitás növeli a gép vonzerejét, különösen azok számára, akik különböző típusú hegesztési feladatokat végeznek.

A Telwin márka bemutatása

A Telwin cég 1963-ban alakult Olaszországban, és azóta is az egyik vezető szereplő a hegesztéstechnikai iparágban. Több mint 100 országban van jelen, és széles termékkínálatot nyújt hegesztőgépek, akkumulátortöltők és vágóberendezések terén. A márka híres a folyamatos innovációiról, amelyek a felhasználók számára biztosítják a legmodernebb technológiákat és megoldásokat.

Sikere nagyrészt az általa alkalmazott inverteres technológiának köszönhető. Ez a technológia számos előnyt kínál, többek között a kisebb energiafogyasztást, a pontosabb és finomabb szabályozhatóságot, valamint a könnyebb gépeket, amelyek egyszerűbbé teszik a szállítást és a munkát. Az inverteres gépek általában megbízhatóbbak és hosszabb élettartamúak, mint a hagyományos transzformátoros gépek.

Innováció és minőség

A Telwin folyamatosan kutatja és fejleszti a hegesztési technológiákat, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. A szinergikus vezérlés az egyik legnagyobb újításuk, amely különösen megkönnyíti a hegesztési folyamatokat a kevésbé tapasztalt felhasználók számára. Emellett a Telwin hegesztőgépei kiválóan teljesítenek a nehezebb ipari körülmények között is, hiszen nagyfokú tartóssággal és megbízhatósággal bírnak.

A Telwin gépek előnyei

A Telwin márka népszerűsége nem véletlen. A felhasználók körében nagyra értékelik a gépeik robosztus felépítését, hosszú élettartamát és megbízható teljesítményét. Az inverteres technológia révén a Telwin gépek kevesebb áramot fogyasztanak, így hosszú távon gazdaságosabbak. Ezen túlmenően a gépek kompakt méretei és hordozhatósága kényelmesebbé teszik a munkavégzést, különösen akkor, ha a munkahely gyakran változik, vagy szűk helyeken kell dolgozni.

Összefoglalás

A Telwin Maxima 190 Synergic CO hegesztőgép a szinergikus vezérlésnek, a modern inverteres technológiának és a széleskörű felhasználási lehetőségeknek köszönhetően ideális választás mind a kezdők, mind a tapasztaltabb felhasználók számára. Könnyen kezelhető, biztonságos és sokoldalú eszköz, amely különböző anyagok megmunkálására alkalmas, legyen szó acélról, rozsdamentes acélról vagy alumíniumról. A Telwin márka évtizedek óta bizonyítja megbízhatóságát és innovációját a hegesztéstechnikai iparágban, így a Maxima 190 modell is egy hosszú távon megbízható választásnak tekinthető.

Címkék
Rendszeres akciók, különleges ajánlatok
Akár 25-50% kedvezmény